Latest Stories

Teknoloji

Hyundai’nin Robotları da Ödülleri Toplamaya Başladı

Hyundai Motor Grubu’nun Robotik Laboratuvarı, 2024 Red Dot Tasarım Ödülleri’nde iki kez “Best of Best” yani en iyinin en iyisi ödülünü kazandı.

Teknoloji

Call of Duty: Mobil Sezon 7 – Ölümsüz Ghost’ta Aksiyon Kızışıyor

Call of Duty®: Mobil’’de Sezon 7 – Ölümsüz Ghost ile yaz rekabeti ile kızışıyor.

Teknoloji

The Sims 4 Lovestruck Genişleme Paketi Yayınlandı!

EA ve Maxis, EA uygulaması üzerinden PC, Origin, Epic Games Store ve Steam üzerinden Mac, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S ve Xbox One sistemleri için The Sims 4 Lovestruck Genişleme Paketini piyasaya sürdü.

Teknoloji

ASRock yeni AMD Radeon RX 7900 Creator Serisi Ekran Kartlarını Duyurdu

ASRock AMD Radeon™ RX 7900 Creator serisi ekran kartları gücünü AMD Radeon™ RX 7900 XTX ve AMD Radeon™ RX7900 XT GPU’larından alıyor.

Teknoloji

Siber suçlular oyunseverlerin peşinde

Hamster Kombat’ın başarısı, kötü amaçlı yazılımlar dağıtan siber suçluları da cezbediyor.

Teknoloji

Dell’in son teknolojiyle donatılmış bilgisayarları XPS13, Inspiron 14 Plus ve Latitude 7455 ile tanışın!

Dell’in yaratıcılığı ön plana koyan tüketiciler ve iş profesyonelleri için özel olarak tasarladığı AI PC portföyü, üstün performans, üstün pil ömrü ve dönüştürücü AI deneyimini kullanıcılarına bir arada sunuyor.

Teknoloji

Yaz sporları için gerekli depolama çözümleri

Sporcular, antrenörler ve elbette izleyiciler, ister performanslarını belgelemek için; isterse de coşkulu anları yakalayıp kaydetmek veya sosyal ağlarında paylaşmak için olsun; çok sayıda fotoğraf ve video çekecekler.

Teknoloji

Borusan Lojistik’in yapay zeka destekli eTA Platformu ile lojistikte yeni dönem

Borusan Grup şirketlerinden Borusan Lojistik’in yenilikçi platformu eTA (Elektronik Taşımacılık Ağı), yapay zekanın desteğiyle iş süreçlerini daha verimli hale getiriyor.

Teknoloji

Telegram’da güvenlik açığı

ESET araştırmacıları, Haziran 2024 tarihli bir yeraltı forum gönderisinde belirtilmemiş bir fiyatla satışa sunulan ve Telegram’ın Android uygulamasını hedef alan bir sıfır gün açığı keşfetti.

Teknoloji

Olimpiyatlarda İnternete Bağlanacak mısınız? Dikkat: Paris’teki Açık Wi-Fi Ağlarının %25’i Güvenli Değil!

Analizler, bu ağların neredeyse %25’inin zayıf şifrelemeye sahip olduğunu veya hiç şifreleme kullanmadığını, bu durumun kullanıcıları kişisel ve bankacılık verilerinin çalınmasına karşı savunmasız hale getirdiğini ortaya koydu.

Giriş Yap

Amasya Güncel Haberim ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Follow Us