Latest Stories

Gündem

İzmir İtfaiyesi Dikili’de orman yangınına müdahale ediyor

İzmir’in Dikili ilçesinde bugün öğlen saatlerinde başlayan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor.

Gündem

Özgür Özel: Nilüfer partimizin yüz akı belediyelerinden

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret etti.

Gündem

Özgür Özel Osmangazi’nin projelerini yerinde inceledi

Yine Osmangazi Belediyesi tarafından kente kazandırılan Halk Lokantası’nı da ziyaret eden ve burada yemek yiyen Özel, “Osmangazi Belediye Başkanımız Erkan Aydın, seçimde elde ettiği başarıyı, hizmetleri ve çalışmaları ile devam ettiriyor” dedi.

Gündem

Cuma Namazını restorasyon çalışmaları tamamlanan Aşağı Bekdik Camii’nde kılan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, namaz sonrasında aşure dağıtımına katıldı

Belediye Başkanı Rasim Arı, Cuma Namazını restorasyon çalışmaları geçtiğimiz günlerde tamamlanarak yeniden ibadete açılan Aşağı Bekdik Camii’nde kıldı.

Gündem

Ayvalık Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce ‘Aşure Günü’ nedeniyle Cumhuriyet Meydanı’nda 4 bin kişiye aşure dağıtıldı

Muharrem Ayı’nın geleneksel töreni olan Aşure Günü’nde meydana kurulan kazanlarda vatandaşlara aşure ikram eden Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, yüzlerce yıldır süregelen geleneği yaşattıklarını söyledi.

Gündem

Geleceğin teknoloji yıldızları Kocaeli’de yetişiyor

Kocaeli’de geleceğin teminatı olan gençlere her fırsatta destek olan Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin yaşam koşullarını iyileştiren ve eğitimlerine büyük katkıda bulunan sayısız çalışmaya imza atarak, tüm Türkiye’ye örnek olacak projeler üretmeye devam ediyor.

Gündem

Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Şeyh’ül Kurra Mehmet Rüştü Aşıkkutlu Kur’an Kursu’nu ziyaret ederek buradaki çocuklarla bir araya geldi

Belediye Başkanı Rasim Arı, Cevher Dudayev Mahallesi’ndeki incelemeleri sırasında Şeyh’ül Kurra Mehmet Rüştü Aşıkkutlu Kur’an Kursu’nu ziyaret etti.

Gündem

Salihli Belediyesi Zabıta Ekipleri Kaldırım İşgali Denetimine Ara Vermeden Devam Ediyor

Salihli Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, insan ve araç hareketliliğinin çok olduğu, kent sakinlerinin yoğun kullandığı caddeleri, sokak, yol ve kaldırımları işgal ederek geçişleri güçleştiren esnafa yönelik kontrollerine devam ediyor.

Gündem

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Tekstil Park, yaz aylarının vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor

Yeşil alanlarda serinlemek için ailelerin buluşma alanı olan park, sosyal donatı alanlarıyla vatandaşlara hem nefes aldırıyor hem de keyifli bir gün geçirmek için birçok fırsat sunuyor.

Gündem

Başkan İbrahim Sandıkçı: “Öğrencilerimizin yaz tatili sürecini verimli bir şekilde geçirmelerini önemsiyoruz”

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, öğrencileri yaz tatili döneminde eğitici ve eğlenceli etkinliklerle buluşturmaya devam ettiklerini ifade etti.

Giriş Yap

Amasya Güncel Haberim ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Follow Us